ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Η επιχειρηματική πρόταση του "The Italian Job" έρχεται να δώσει μια νέα τάση στην χώρο του γρήγορου ποιοτικού φαγητού και του κλάδου της μικρής εστίασης.

Ξεκινώντας από τα Χανιά της Κρήτης το 2011 το "The Italian Job" καθιερώθηκε πάρα πολύ γρήγορα στην συνείδηση της τοπικής νεολαίας και όχι μόνο. Ανήκοντας στην κατηγορία της μικρής εστίασης έκανε γρήγορα την διαφορά προσφέροντας ιταλικές συνταγές "value for money".

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα franchise το οποίο καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, παρέχοντας γρήγορο, ποιοτικό φαγητό σε εξαιρετικές τιμές.

Η εξειδίκευση σε πίτσες και μακαρονάδες είναι το κλειδί για την επιτυχημένη πορεία του έως σήμερα. Η πίτσα παρασκευάζεται με τον παραδοσιακό τρόπο παρέχοντας το καλύτερο δυνατό γευστικό αποτέλεσμα. Επίσης η εξειδίκευση στον καφέ espresso δίνει μια εξαιρετική δυνατότητα συνδυασμού μικρού καφενείου και γρήγορου φαγητού σύμφωνα με τα ιταλικά πρότυπα καταστήματα.

To "The Italian Job" απευθύνεται σε ένα ευρύ target group από μαθητές και φοιτητές μέχρι μεσήλικες οι οποίοι είναι πολυάσχολοι και θέλουν γρήγορο φαγητό στη σωστή ποιότητα και τιμή. Μεγάλη ποικιλία σε πίτσες και μακαρονάδες καθώς και σάλτσες οι οποίες προσθέτουν το κάτι διαφορετικό στην γαστρονομία. Ο εξειδικευμένος espresso καφές σερβίρεται όλες τις ώρες δίνοντας μεγάλα περιθώρια ευελιξίας στο ωράριο λειτουργίας του καταστήματος.

Ο σχεδιασμός του καταστήματος έγινε με βάση την γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση του καταναλωτή έχοντας ιταλικά παραδοσιακά στοιχεία και εικόνες. Η διακόσμηση απλή και λειτουργική διατηρεί τον μοντέρνο χαρακτήρα των σύγχρονων μαγαζιών γρήγορης εστίασης με ζεστά όμως χρώματα.

ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος του "The Italian Job" είναι πάντα η ικανοποίηση του σύγχρονου και πολυάσχολου καταναλωτή παρέχοντας το καλύτερο δυνατό γαστρονομικό αποτέλεσμα. Το τρίπτυχο καλή ποιότητα-σωστή ποσότητα και προσιτή τιμή είναι το κλειδί για ένα μακροχρόνιο εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η κουζίνα απόλυτα εξειδικευμένη και προσαρμοσμένη στα ιταλικά πρότυπα δίνει μια νέα πρόταση στον κλάδο της μικρής εστίασης και του γρήγορου φαγητού. Η δημιουργία ευχαριστημένων πελατών και ικανοποιημένων franchisee είναι το κλειδί για ένα νέο επιτυχημένο "concept" στο χώρο του franchise. Η αναζήτηση franchisee με όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς είναι τα ζητούμενα για την δημιουργία ενός νέου επιτυχημένου concept.

Επικοινωνία

Γιώργος Ιωάννου 6971803986

george.ioannou16@gmail.com